To vprašanje mi je pred časom postavila ena od mojih mamic. Zakaj lupinica in porod?

To je pravzaprav dolga zgodba, čeprav o imenu mojega podjetja nisem razmišljala prav dolgo. Kot mnoge stvari v življenju sem ga dobila intuitivno, a sem v hipu vedela, da zajema vse, kar želim dajati ob moji podpori, čeprav morda ime samo tega ne kaže neposredno.

Kot mala deklica sem v dedkovem naročju najraje posluša zgodbo Mikija Mustra o deklici Lupinici in njenih dogodivščinah. Strip mi je takrat predstavljal pobeg v lepši sanjski svet. In to varno zavetje, ki sem ga čutila v dedkovem naročju, želim ustvariti ko sodelujem z ženskami in njihovimi družinami ko jih pripravljam na porod, po porodu, ali pa ko se name za pomoč obrnejo ljudje, ki potrebujejo podporo ob prehodu skozi druge izzive v življenju.

Poleg tega, kot je videti tudi iz logotipa, me mamin trebušček vedno znova spominja na polžkovo lupinico, ki ščiti nežno bitje, ki raste in se razvija v njem.

Lupinica ščiti tudi školjko. Školjko, ki vse, kar ji ni všeč, kar jo moti v njeni lupinici, obda z biserno ovojnico in preoblikuje v neprecenljiv biser. Kot v maminem trebuhu iz male celice zraste malo bitje.

Lupinica školjke je obenem eno najmočnejših otroških zdravil v homeopatiji, ki mi je bila v neverjetno pomoč pri zdravljenju mojih otrok.

In biser znotraj školjke, ki predstavlja vsakega izmed nas. Ki se s svojo školjko ovijemo in skrijemo v varnem zavetju, kjer si pozdravimo svoje rane in ko se školjka razpre zasijemo kot mali biser.

Tehnika podob Imagery in Sanjsko rojstvo (vizualizacije), s katerimi podpiram ženske in njihove družine ob popotovanju skozi različne življenjske prehode in izzive, vsakemu od nas pomaga, da nas notranji biser zvabimo iz školjke, ga očistimo da zasije v vsej svoji lepoti.

Share this :
Blog

Related Articles

Et non est nisl mi vitae faucibus ut nulla amet malesuada bibendum massa vivamus tempor imperdiet posuere fusce adipiscing
Comment

Post a Comment

Et non est nisl mi vitae faucibus ut nulla amet malesuada bibendum massa vivamus tempor imperdiet posuere fusce adipiscing

Leave a Reply