Sanjsko Rojstvo® (DreamBirth)®

Sistem kratkih zabavnih vaj, ki vas podprejo v obporodnem obdobju, a tudi vsak dan
DreamBirth®

Kaj je tehnika SANJSKO ROJSTVO® (DreamBirth®)?

To je sitem kratkih, enostavnih vaj (vizualizacij), ki so povsem preproste a neverjetno učinkovito delujejo na naša čustva in občutke. Omogočajo nam, da pogledamo vase, v svojo podzavest, svoj notranji svet sanj. In skoraj v hipu nas povsem sprostijo in nam pomagajo, da se povežemo s svojo intuicijo, s svojo kreativnostjo. In na ta način nam pomagajo, da se v času nosečnosti povežemo s tem, kaj pravzaprav želimo in potrebujemo, kaj potrebuje naš otroček. Na ta način podprejo tako mame kot njihove partnerje v času nosečnosti, poroda in v obdobju starševstva. Omogočijo jim, da spoznajo globoko bogastvo in moč, ki jo izžareva to izjemno obdobje.

Na voljo je več sto vaj, kratkih vizualizacij, ki nas v nekaj minutah umirijo. Ukvarjajo se z vsemi vidiki spočetja, nosečnosti, poroda, starševstva. Z vajami lahko vplivamo na svoje počutje, vzorce obnašanja, z njimi lahko odstranimo blokade ali negativna prepričanja, lahko izboljšamo svojo kreativnost ali pa izboljšamo svoje odnose: s partnerjem, s svojim otrokom, s komerkoli.

Vaje so še posebej koristne za preoblikovanje, spreminjanje in brisanje prepričanj in vzorcev, ki se jih zavedamo ali pa ne in lahko ovirajo naše projekte, odnose ali naše zdravje in dobro počutje. Z njimi lahko preoblikujemo prepričanja, ki nas ovirajo, da bi dosegli tisto, kar si resnično želimo.

Prepričanja so zahrbtna in jih pogosto občutimo kot resnico:

"Ko mi gre dobro, se vedno zgodi nekaj ​​slabega."

"Nisem dobra mama."

"Nisem tako uspešna, kot moja sestra"

"Vse ženske v moji družini imajo težave v zakonu...".

Kaj pa če bi te občutke lahko izbrisali in namesto njih kot resnične začutili:

Življenje me podpira

Zmorem

Močna sem.

Čudovita mama sem.

Vaje so zelo kratke, enostavne in zabavne. Ko se jih naučiš, jih lahko uporabljaš vsak dan.   lahko jih delaš kjerkoli in zelo hitro učinkujejo na tvoje telo, čustva, misli in celo na ljudi, ki jih imaš rad in druge okoli tebe. Vaje so neverjetne, skoraj čarobno je, kako vplivajo na naše počutje.

Saphire® Imagery In DreamBirth® sta registrirani znamki Catherine Shainberg.

Po carskem rezu nisem zaupala, da mi bo uspel naravni porod. A so se počasi strahovi preko vaj kar nekako razblinili. Potem pa sva naredili vajo kako se bo rodil otrok. In sem začela zaupati. In najbolj nenavadno je bilo, ker je bil porod točno tak, kot sem ga videla v vaji. 

S.
Mamica

Strahovi se nikakor niso umirili. Ampak vsakič, ko sva s Špelo delali vizualizacije, sem se umirila. Pa ne samo da me ni bilo strah, prav telo se je sprostilo. In tako sem počasi iz meseca v mesec cutila, da me poroda ni več strah. Ampak mi ni pomagalo samo za porod. Jepomagalo. Ampak jih delam še danes. ko se kdaj ne morem umiriti si zavrtim Skrivni vrt. In vidim kako umiri tudi dojenčka.

R.
mamica

Najbolj mi je bilo zabavno, ko je vajo za povezovanje z otrokom delal mož. On je v vaji užival. In ona tudi. Vsakič ko je on delal vajo, je ona začela migati in brcati. in ko je mož to slišal je še bolj užival. In se smejal ko sem zato jaz hodila na stranišče.

I
mamica

Popotovanje v svet svoje intuicije, brez predsodkov opazovati slike, ki se mi prikazujejo, ko me Špela vodi skozi vaje mi je bilo resnično zabavno. Potovati v svojo preteklost, spoznavati svoje občutke in vzorce, ki so me vodili do prve slabe izkušnje in potovati skozi zdravljenje je bilo na trenutke velik izziv. A občutiti olajšanje, ko se je vaja končala… Sprostitev v celem telesu… In zaupanje da bo tokrat drugače… Neverjetno.

B.
mamica

Preko vizualizacij sem se usmerjala v stik z otrokom pod srcem, v sprejemanje sporočil mojega in otrokovega telesa. Dobila sem potrditev, kako močna je lahko intuicija, če se ji ženska le upa prepustiti in zaupati. Priprava na trebušni porod ni lahka. In srčnost dule je v tem, da te brez obsojanj podpre in opolnomoči tudi, če ne izbereš naravnega poroda. Pomagala mi je, da sem bila prizemjena ko se je začel porod, čeprav pred napovedanim datumom posega.

S.
mamica
Kljub napovedanemu trebušnemu porodu sem se želela čim bolj pripraviti na porod, predvsem pa sporočiti mojemu otroku, da bo rojen na tak način in da bo vse dobro. Vizualizacija sanjskega rojstva me je neverjetno podprla v tem procesu in prepričana sem, da tudi mojo deklico, ki se je rodila zdrava in je tudi takoj razvila sesalni refleks. Vizualizacije so me podpirale pred, med in po porodu, da sva z mojo sončico srečno zadihali. Prav tako me vizualizacije podpirajo še danes v vsakdanjem življenju. Špeli sem neznansko hvaležna za predajo tega znanja, veščin, modrosti in za naša tedenska srečanja, ki so obrodila tudi nova prijateljstva.

 

J.
Mamica
Kontaktne informacije

Špela Peternel, dula Špela

Živijo, sem Špela, raziskovalka in mamica treh živahnih deklet. Sem celotnna obporodna spremljevalka, dula, navdušena nad porodom, nosečnostjo in poporodnim obdobjem.

Studio Lupinica

Kontaktni podatki

Sporočilo